xiaoxiannv
type:
horse to index: yes no
secondName:
file path:
Promosi | Kompleks PKNS Shah Alam

Kategori Promosi

>PROMOSI

SELECT CATEGORY

POP MEALS KINI DI KOMPLEKS PKNS SHAH ALAM!
KINI DIBUKA! POPMEALS KINI BERADA DI KOMPLEKS PKNS SHAH ALAM! PELBAGAI PILIHAN MASAKAN FUSION TERSEDIA KHAS UNTUK ANDA! JOM KE POP MEALS DI KOMPLEKS PKNS SHAH ALAM!
SANTAN KINI DIBUKA DI KOMPLEKS PKNS SHAH ALAM
KINI DIBUKA!! Santan di Kompleks PKNS Shah Alam. Kini anda tak perlu menunggu penerbangan seterusnya untuk menikmati Nasi Lemak Pak Nasser Ayam Rendang ataupun Nasi Ayam Uncle Chin. Ada banyak juga menu lain yang boleh anda nikmati sama seperti yang terdapat di dalam penerbangan Air Asia tau! Lokasi premis : Lot G-96A, Tingkat Bawah (berhampiran […]
Bubblebee kini di Kompleks PKNS Shah Alam!
Bubble Bee kini di Kompleks PKNS Shah Alam! Dapatkan minuman kegemaran anda di Bubble Bee Kompleks PKNS Shah Alam hari ini!
SENHENG KINI DI KOMPLEKS PKNS SHAH ALAM!
KINI SUDAH DIBUKA!!!! SENHENG kini sudah berada di Kompleks PKNS Shah Alam! Dapatkan pelbagai pilihan perkakaks eletrik sempena pembukaan Senheng di sini. Pelbagai tawaran menarik turut menanti anda di sini! Jom ke Senheng Kompelks PKNS Shah Alam!
KENNY ROGERS ROASTER KINI DIBUKA DI KOMPLEKS PKNS SHAH ALAM
Hi warga Shah Alam! Kini Kenny Rogers Roasters dibuka di Kompleks PKNS Shah Alam! Nikmati Package Meals yang ditawarkan oleh Kenny Rogers Roasters! Roasting Now! Lokasi premis : G-10, Tingkat Bawah (sebelah 7-Eleven & Kedai Ustaz)
NINSO KINI DIBUKA DI KOMPLEKS PKNS SHAH ALAM!
KINI DIBUKA!!! NINSO di Kompleks PKNS Shah Alam Ninso di Kompleks PKNS Shah Alam merupakan cawangan Ninso pertama di semenanjung Malaysia yang beroperasi di dalam kompleks beli belah. Dapatkan lebih 10,000 jenis pelbagai barangan keperluan anda disini. Macam-macam adaaaaa! Yang penting, semua barangan hanya RM2.10 SAHAJA! Lokasi premis : Lot G-60H, Tingkat Bawah.